Proljetna akcija SVI ZA NJEGA

Za razliku od prošlogodišnje, ovogodišnja proljetna akcija SVI ZA NJEGA protekla je u iznimno lijepom, sunčanom vremenu. Akcija je organizirana uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo na Trgu bana Josipa Jelačića. Kao i ranijih godina za donacije smo poklanjali tulipane. Podijeljeno je mnogo prezentacijskog materija o raku prostate te knjižica za bolesnike RAK PROSTATE. Veliku podršku imamo od strane urologa KBC-a Rebro koji svojim prisustvom i davanjem stručnih informacija na štandu uveliku podižu kvalitetu akcije.

Akciju su popratile mnoge TV kuće koje su snimale priloge i intervjue.

Zahvaljujemo svim članovima udruge koji su svojim angažmanom pomogli u ostvarenju akcije. 

Doviđenja do slijedeće akcije.

Najava proljetne akcije SVI ZA NJEGA

Dragi prijatelji

Naša redovna proljetna aktivnost na senzibiliziranju muške populacije starije životne dobi o potrebi prevencije raka prostate je akcija SVI ZA NJEGA koju organiziramo na Trgu bana Josipa Jelačića. Akcija će se održati u subotu 06.04.2023. s početkom u 10,00 sati i organizira se u suradnji s gradskim uredom za zdravstvo.Tijekom akcije dijeliti će se informativni materijal o ovoj zloćudnoj bolesti i njenoj prevenciji.

Dođite i vi te svojim prisustvom podržite našu akciju

SVI ZA NJEGA – jesenska akcija

Prijatelji udruge HDBRP

Uspješno smo odradili još jednu akciju SVI ZA NJEGA. Podijelili smo dosta promotivnog materijala vezanog uz prevenciju raka prostate. Akciju su već tradicionalno podržali urolozi i onkolozi KBC Rebro, članice Hrvatske udruge prijatelja hospicija te predstavnice Gradskog ureda za zdravstvo. Svima veliko hvala na podršci.

Zahvaljujemo televizijskim kućama HTV i NOVA TV koju su akciju podržale prilozima u dnevniku.

Zahvaljujemo svim članovima udruge koji su svojim angažmanom pomogli u ostvarenju akcije. 

Doviđenja do slijedeće akcije.