Redovna skupština

Nakon poduže odgode uzrokovane covid pandemijom u ponedjeljak 14. lipnja održana je godišnja skupština društva. Unatoč slabom odazivu članova društva skupština se održala prema predviđenom rasporedu. Izabrani su novi članovi upravnog odbora na mjesta upražnjena smrću prim. Egidia Ćepulića i Josipa Hajduka. Novoizabrani predsjednik je dosadašnji dopredsjednik Velimir Korak, dok je dopredsjedničku dužnost preuzeo Željko Čehulić. Usvojeni su izvještaji o radu društva u protekloj godini te usvojene aktivnosti za 2021. godinu.

Godišnja skupština društva

Redovna godišnja skupština društva, koja se uobičajno održava u prosincu, zbog vrlo loše epidemiološke situacije se odgađa.

Odluku je donio Upravni odbor društva nakon konzultacija s nadležnim službama.

Datum održavanja odgođene skupštine odrediti će se naknadno kada to epidemiološka situacija dozvoli.

 

SVI ZA NJEGA – jesenska akcija

Tijekom listopada krenuli smo u organizaciju središnje godišnje akcije SVI ZA NJEGA. Bio je dogovoren termin akcije početkom studenog. Osim samog događanja na Trgu bana Jelačića, zamišljeno je, kao svojevrsna najava akcije, sudjelovanje u TV emisijama o zdravlju te još neke aktivnosti. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije tradicionalno događanje na Trgu bana Jelačića nažalost je otkazano. 

Odrađeno je gostovanje predsjednika društva na Z1 televiziji. Emitiran je širi prilog o prevenciji tumora prostate u dnevniku Nove TV  uz sudjelovanje članova društva te urologa KBC Zagreb. Objavljen je članak u časopisu Story s tematikom raka prostate uz intervju člana društva. Na fontanama su se izmjenjivale slike o potrebi prevencije raka prostate redovnom kontrolom PSA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otkazivanje proljetne akcije

Obavještavamo sve članove društva da je proljetna akcija SVI ZA NJEGA odgođena sukladno trenutnoj situaciji i preporukama kriznog stožera.

Sve daljnje aktivnosti će se poduzimati sukladno razvoju situacije s korona virusom.